Japansk Foodtruck

Ropen skalla, sushi till alla! Foodtrucks är verkligen populära. Ni vet vad det är hoppas jag? Det är små lastbilar som reser runt i de större städerna eller på marknader och säljer mat. Sushi har aldrig varit populärare och det är inte bara i storstäderna de äts längre utan även på andra orter runt om i landet. Sushi har blivit en modern, men nyttigare, falukorv och kan ätas jämt och av alla. Det faller de flesta i smaken oavsett om det är bilfantasten som enbart pratar om sin nya volvo v70 vinge eller filosofen som tjatar om Platon, en ny folkrätt med andra ord. Det finns foodtrucks som säljer pizza, hamburgare och thailändsk mat men har någon sett en med japansk mat? Lämna gärna en kommentar om vart den går att hitta, annars är det en väldigt bra affärsidé.
Olika sorters sushi